Bergensernes eget fiberselskap, Bergen Fiber, har nå 50.000 kunder

Denne uken passerte Bergen Fiber en stor milepæl og kan gratulere kunde nr. 50.000.

– Vi er stolt leverandør av lynraskt nett og Altibox-underholdningstjenester i hele Bergen og gamle Hordaland og gleder oss over at kundene setter pris på innsatsen vi legger ned for å tilby dem gode opplevelser, sier administrerende direktør Tore Nyhammer hos Bergen Fiber AS.

Bergen Fiber har hatt en kraftig vekst de siste årene, men 2020 har vært et spesielt år med pandemi og mange endringer i vår digitale hverdag. Samtidig har vi opplevd en markant økning og hatt en enorm graveaktivitet i løpet av året. Det bygges fiber i nye områder hele tiden, og vi er enda ikke i mål med utbyggingen.

– Jeg tror at kundene setter pris på døgnåpen kundeservice og vår lokale tilstedeværelse, sier Nyhammer.

Bilde ovenfor:
F. v. administrerende direktør i Bergen Fiber Tore Nyhammer, kunde Dag Gjertsen og salgssjef i Bergen Fiber Cecilie Heim. Foto: Kjetil Bruarøy, midtsiden.no

Ser fram til lynraskt internett

Kunde nr. 50.000 ble Dag Gjertsen som bor i Os sammen med familien, han var lei tregt og ustabilt nett, og ikke minst dårlig kundeservice. Han og resten av familien har store forventninger, og gleder seg til å ta i bruk tjenestene Bergen Fiber leverer. Førsteklasses kundeservice er også svært viktig for familien.

– Bergen Fiber gir meg og familien mulighet til å utnytte våre digitale flater maksimalt, og TV-løsningen fra Altibox gjør det mulig å se programmer når det passer oss. Genialt med barn i en hektisk hverdag, sier Gjertsen.