Gratulerer til Bærekraftig liv – Løvstakken😍

Hver måned gir vi kundene våre som har bursdag en spesiell mulighet til å gjøre en forskjell. Vi mottok flere hundre nominasjoner til mange gode formål i januar, og blant dem var Gunhild Hofstad som hadde nominert Bærekraftig liv Løvstakken som sin hjertesak. Hun har dermed sørget for at Bærekraftig liv Løvstakken mottar et sårt tiltrengt bidrag på kr 5.000,-

Foto: Bærekraftig liv Løvstakken

Hvem er så Bærekraftig liv Løvstakken?
Vi lar dem presentere seg selv her:

Lokalt – grønt aktivitetshus

Bærekraftige liv Løvstakken heier på alle tiltak som fremmer en bytte-, dele- og fellesskapskultur i nabolaget. Vi ønsker også å inspirere hverandre til et lavere forbruk. Vil du engasjere deg i nabolaget ditt? Ta kontakt via kontaktskjema på nettsidene våre eller kom innom LOKALT i Solheimsgaten 60! https://www.barekraftigeliv.no/lovstakken

Bærekraftige liv jobber for å bygge gode nabolag, felles møteplasser og hjelpe frem naboer som ønsker å fokusere på bærekraftige prosjekter. Vi tror at det er i nabolagene verden kan forandres.

Bærekraftige liv Løvstakken har et grønt aktivitetshus – LOKALT – i Solheimsgaten 60. Her har vi lett café-drift (kaffe og vafler), salg av brukte klær, eget verksted, kjøkken og symaskiner. Her trenger vi flere frivillige for å holde lokalet åpent eller starte nye prosjekter.

For tiden administrerer vi også en felleshage i Søndre Skogveien, en byhage i Solheimsgaten og en førskoleklubb. Gi en lyd om du ønsker å være med på noen av disse aktivitetene eller ønsker å starte noe nytt.

Vi er åpne for ulike ideer du har, som kan forandre vår verden i en trygg, grønn og bærekraftig retning. Ta kontakt via nettsiden vår https://www.barekraftigeliv.no/lovstakken eller kom innom i Solheimsgaten 60. Se nettsider for åpningstider. Velkommen 😊

Takknemlig

«Tusen takk for bidraget, det ble vi veldig glad for og det kommer veldig godt med. Slik støtte er virkelig noe vi trenger 💚»  sier styreleder i Bærekraftig liv Løvstakken, Margrethe Norheim.

Foto: Bærekraftig liv Løvstakken

Husk å sjekke e-posten din når du har bursdag for å nominere DIN hjertesak

Slik fungerer det:

  1. Er det din bursdagsmåned? Gratulerer! Du vil få en e-post  fra oss der du kan nominere din favorittorganisasjon, idrettslag eller et annet veldedig formål.
  2. Alle nominerte blir med i trekningen av 5.000 kroner.
  3. Vinneren trekkes i begynnelsen av neste måned, og om det er DIN hjertesak som blir trukket ut får du æren av å formidle dette videre.

Kan få ytterligere støtte

Hver måned vinner én  nominasjon kr 5.000, men det stopper ikke der – halvårlig trekker vi ut en heldig vinner av kr 25.000 blant alle nominerte⭐ 

Vi ser frem til å støtte flere av våre kunders hjertesaker!❤