Dugnadsgjengen – «Frivillig arbeid for Bergens byfjell», ble vår februarvinner 🎉

Bursdagsfeiring med en mening – Vi gir deg mulighet til å gjøre en forskjell ❤

Vi mottok flere hundre nominasjoner til mange gode formål i februar, og blant dem var Per Bjørkhaug som hadde nominert «Dugnadsgjengen – Frivillig arbeid for Bergens byfjell» som sin hjertesak. Han har dermed sørget for at de mottar et bidrag på kr 5.000,-

 Foto: Dugnadsgjengen

 

Dugnadsgjengen, etablert i 1997 av Børre Liland, er en gruppe pensjonister dedikert til dugnadsarbeid i Bergens byfjell. Deres formål er å tilrettelegge områdene som rekreasjonskilde og bevare landskapets egenart og kulturminner.

De er i dag 35 aktive medlemmer som jobber 1-2 dager i uken gjennom året, værforholdene til tross. De utfører en rekke oppgaver, fra sti- og veivedlikehold til reparasjoner av gjerder og benker. Årlig arbeider de nesten 5000 timer, og selv i koronaårene opprettholdte de innsatsen for Bergens natur.

Dette er en gjeng som står på for at alle bergensere skal få flotte turer og opplevelser i våre byfjell.

Leder Cato Hordnes takket stort for gaven når Per hadde overrakt nyheten.

Oppgradering av en gammel mur fra 1700-tallet og etterfulgt av en velfortjent lunch,  Foto: Dugnadsgjengen på Fløyen

 

 

Husk å sjekke e-posten din når du har bursdag for å nominere DIN hjertesak

Slik fungerer det:

  1. Er det din bursdagsmåned? Gratulerer! Du vil få en e-post  fra oss der du kan nominere din favorittorganisasjon, idrettslag eller et annet veldedig formål.
  2. Alle nominerte blir med i trekningen av 5.000 kroner.
  3. Vinneren trekkes i begynnelsen av neste måned, og om det er DIN hjertesak som blir trukket ut får du æren av å formidle dette videre.

Kan få ytterligere støtte

Hver måned vinner én  nominasjon kr 5.000, men det stopper ikke der – halvårlig trekker vi ut en heldig vinner av kr 25.000 blant alle nominerte⭐ 

Vi ser frem til å støtte flere av våre kunders hjertesaker!❤