Har du bursdag? Da får du sjansen til å støtte lokalsamfunnet

Hver måned gir vi kundene våre som har bursdag en spesiell mulighet til å gjøre en forskjell. Du velger selv hvilke hjertesaker i lokalsamfunnet som skal få oppmerksomhet og støtte, og bidrar dermed til å løfte frem viktige lokale initiativer.

NordnesIL

Foto: Nordnes IL

Slik fungerer det:

  1. Er det din bursdagsmåned? Gratulerer! Du vil få en e-post  fra oss der du kan nominere din favorittorganisasjon, idrettslag eller et annet veldedig formål.
  2. Alle nominerte blir med i trekningen av 5.000 kroner.

  3. Vinneren trekkes i begynnelsen av neste måned, og om det er DIN hjertesak som blir trukket ut får du æren av å formidle dette videre.

I desember var det Nordnes IL som vant 5000 kr, etter en nominasjon fra Heidi Skålevik.

Bidrag til lokalsamfunnet

Takket være disse pengene kan Nordnes IL nå hjelpe flere barn og unge til å delta i idrettsaktiviteter, spesielt de fra familier med strammere budsjett.

Kan få ytterligere støtte

Alle våre kunder som har bursdag denne måneden kan nominere en lokal gruppe eller organisasjon. I tillegg til vinneren av 5.000 kroner, er alle nominerte med i trekningen om 25.000 kroner hver sjette måned.

Viktig å nominere

Husk å sjekke e-posten din når du har bursdag for å nominere din hjertesak.

Fra Nordnes IL: inkludering og mangfold

Nordnes IL, som ble vår aller første vinner, deler sine planer:
– Vårt mål er å ha både jente- og guttelag i alle aldre i både fotball og håndball. Vi gir førsteklassinger muligheten til å prøve seg på begge idretter, og vi har en ordning hvor man betaler én treningsavgift uansett om man deltar i en eller begge sportene. Vi fokuserer også på å blande kjønn i treningene, spesielt for de yngre.

Om donasjonen fra Bergen Fiber sier de følgende: 
– Dette var en veldig hyggelig overraskelse og noe vi setter stor pris på! Når det gjelder midlene holder vi på å etablere en slik ordning i Nordnes IL nå, fordi vi har fått andre midler til samme formål. Dette passer derfor perfekt inn i å ha enda mer midler å kunne bruke på et godt og viktig formål for inkludering i bydelen og idrettslaget. Så tusen takk, sier Roger Valhammer, Styreleder i Nordnes Idrettslag.

 Vi ser frem til å støtte flere av våre kunders hjertesaker!