Et privilegium å få donere penger til Sandviken sitt gatelag

Som ledende Altibox-partner og med årets Altiboxer 2020, Cecilie Moe Garmannslund på laget, mottok vi pengepremier av Altibox på totalt 35.000 kroner. Nå har både vi og Cecilie valgt å donere disse til Sandviken Toppfotballs Gatelag.

https://bergenfiber.no/wp-content/uploads/2023/03/Sandviken-Toppfotballs-Gatelag-980x438.jpeg

Sandviken har i alle år stått Cecilie nær hvor hun har spilt fotball i mange år.

– Spesielt kjekt er det at Sandviken var det første kvinnelaget i toppdivisjonen som startet med gatelag, forteller hun. –Jeg synes det er viktig at så mange som mulig løfter frem det arbeidet som Sandviken gjør, og når vi kan bruke en kanal gjennom vår arbeidsplass til dette er det topp. Og når aktørene; både Sandviken og Bergen Fiber har lokal tilhørighet som fellesnevner, blir det en god match.

– For Bergen Fiber er det naturlig å støtte oppunder og donere også vår andel til samme gode formål, sier leder for Privatmarkedet Karen Solheim Leiknes. – Et fint supplement til at vi allerede er tungt inne i herrefotballen gjennom vårt samarbeid med Brann. Det er veldig givende for hele organisasjonen når vi som kommersiell bedrift med hjerte i Bergen, viser samfunnsengasjement på denne måten.

– Vi er bare overveldet sier Linn-Marie Knudsen på vegne av Sandviken sitt gatelag. – Nå kan vi gjøre viktige ting som vi ellers ikke hadde hatt anledning til. Jeg tenker at vi nå kan gjennomføre verdifulle utenom-aktiviteter som for eksempel å besøke klatreparken i sommer. Vi er veldig takknemlige for at andre har tro på det vi gjør.

Bilde ovenfor:
– Det er veldig godt å kunne bidra, sier Karen Solheim Leiknes fra Bergen Fiber (t.v.) til Linn-Marie Knudsen og Mette Hammersland hos Sandviken Toppfotball.

Et bedre liv med flere dager uten rus – gjennom fotball, felleskap og glede

– Sandviken ønsker å ta et samfunnsansvar, og har lang tradisjon for å tilrettelegge for fotballaktivitet for jenter. Vi har vårt flaggskip i Toppserielaget vårt, men ønsker også å videreutvikle Gatelaget. Som en institusjon på kvinnesiden i norsk toppfotball, ønsker vi å ha fokus på jenter/kvinner som har eller har hatt utfordringer knyttet til rus. Vi ønsker å være en trygg møteplass for de som trenger det mest, som vil ta del av et større fellesskap, spille fotball og ta et skritt i riktig retning. Alle som har eller har hatt utfordringer knyttet til rus kan delta, sier Linn-Marie.