Komplett ladeløsning og gratis montering av infrastruktur til elbil

Behovet for ladestasjoner til elbiler i borettslag er stort, og kravene til sikkerhet og løsninger er strengt. Vårt anlegg tilfredsstiller alle krav til sikkerhet, og er en komplett løsning der beboerne kun trenger å koble til bilen sin og starte ladingen.

Kostnadsfri infrastruktur i garasjen

Vi monterer infrastruktur med våre samarbeidspartnere til ladeanleggene på alle parkeringsplasser i garasjen i ditt borettslag. Både befaring og montering av anlegget er gratis.

Smart elbil-lader til alle

Beboerne kjøper selve ladestasjonen av oss, enten kontant eller på nedbetaling. Når beboeren er registrert, kjenner ladestasjonen beboeren igjen. Slik betaler beboeren kun for sitt eget ladeforbruk.

Ingen ekstraarbeid for styret

Med vår ladetjeneste betaler hver og en som lader den prisen som borettslaget setter for lading. Settes ladeprisen til for eksempel kr. 1,- per kilowattime, betaler den som lader kr. 20,- for 20 kWt, noe som tilsvarer ca. 10 mils kjøring. Enkelt og greit.

Gode løsninger gir gode opplevelser 

– Det er ganske unikt dette at vi nå også kan inkludere lading av elbil inn i en totalpakke med alle fordelene som medfølger, sier Jan Petter Liby, avdelingsleder for borettslag i Bergen Fiber.

– Energiløsningene våre er gode, bærekraftige og fremtidsrettede. Alt er enkelt og brukervennlig. Det gir gode opplevelser for både beboerne og styret i borettslaget, avslutter Liby.

Dette er totalpakken

Alle parkeringsplasser i sameiet eller borettslaget får montert infrastruktur for lading av elbil. Dette kan gjøres kostnadsfritt hvis forholdene ligger til rette for det, og boliglaget har flere enn 25 boligseksjoner. Før vi går i gang, kommer vi på befaring for å kvalitetssikre at vi kan installere tipp, topp moderne ladeanlegg i ditt borettslag. Totalpakken innebærer at borettslaget har følgende avtaler:

  • Avtale med Bergen Fiber om leveranse av fiber og TV
  • Avtale med Lyse eller BKK om strøm til fellesarealene
  • Avtale med Smartly eller BKK om leveranse av ladetjeneste

For mer informasjon om BKK, kan du klikke her
For mer informasjon om Smartly, kan du klikke her.