Rekordoppslutning da Bergen Fiber sponset Best Ball-turnering i Fana Golfklubb

– Aldri tidligere har vi sluppet ut så mange spillere i én og samme konkurranse, forteller Arvid Jacobsen. Han er styreleder i klubben, og spilte selv i konkurransen som samlet snaut 170 deltakere.

https://bergenfiber.no/wp-content/uploads/2023/03/FanaBestBall-980x438.png

Fana Golfklubb har nå så mange medlemmer at man har måttet sette tak på antall innmeldinger. Hver eneste dag hele uken er banen stort sett full fra klokken åtte om morgenen til åtte om kvelden. – Spesielt kjekt er det å se alle ungdommene mellom 18 og 25 som har begynt å trene og spille, sier styrelederen.

Fana Best Ball er i år (som i fjor) sponset av Bergen Fiber. Turneringen spilles med to spillere som danner par og som slår hver sin ball. Parets beste resultat på hvert av hullene teller.

En av Norges største golfklubber

Fana Golfklubb er en av Norges største golfklubber og et av Bergens største idrettslag med sine 2000 medlemmer. – Vi favner på mange måter et tverrsnitt av befolkningen og har mange tilbud til bergenserne, sier Jacobsen.

Det er denne tilgjengeligheten til en fantastisk sport og fritidsaktivitet som gjør det naturlig for Bergen Fiber å samarbeide. Her treffer vi kunder og her kan våre egne ansatte nyte friluft, mosjon, konkurranser og ikke minst en svært sosial aktivitet som favner alle aldersgrupper.

Styreleder i Fana Golfklubb, Arvid Jacobsen storkoste seg i det fine været, og markerte avslutningen på 18-hulls-runden sammen med hullsponsor Bergen Fiber. I proshop’en hadde Karen Klubben og Stine Axelsen (nede til høyre) forberedt premiebordet.