Kraftig nok bredbånd? Du har nok masse kapasitet rett rundt hjørnet

I 13 år har Bergen Fiber bygget opp sine egne, sikre og lynraske internettlinjer i Bergen og i kommunene rundt. Mange er ikke klar over det, men rett utenfor døren din kan det ligge fiberkabler klare til å kobles til. Om alt ligger til rette, kan vi kople opp på noen timer.

I dag har en gjennomsnittlig husholdning mellom 10 og 20 enheter som er koblet til internett. Samtidig øker bruken av internett med 50 prosent hvert eneste år. Det betyr at stadig mer av hverdagen blir forenklet ved hjelp av digitalisering. Nye bruksmønstre og nye dingser betyr også at du trenger kraftigere bredbånd.

Om ikke lenge er skikkelig fiber like viktig som innlagt strøm

Om kort tid vil en lang rekke muligheter innen helse, omsorg, arbeid, skole, transport og energi basere seg på fiberteknologi. Da er det viktig at dere har skikkelig fiber. Fiber gir deg nær ubegrenset kapasitet og hastighet. Den gir også overlegen stabilitet fordi du deler ikke fiberen med andre.

Med fiber forenkler du arbeidsdagen og senker terskelen for nye praktiske løsninger hjemme

Mye dreier seg om å spare kostnader, men det er også et trekk ved den moderne økonomien at vi bruker de ressursene vi allerede har smartere og mer miljøvennlig. Det betyr blant annet en digital arbeidsplass som gjør det mulig for deg å være produktiv hjemme. Da kan du ha kontakt med kolleger, dele kunnskap og løse problemer, uten å måtte reise eller være fysisk tilstede på kontoret.

Fiber dekker kritiske krav til robusthet og stabilitet

En del løsninger i dag leverer fiber et stykke på vei, men bruker en trådløs løsning siste veien inn til huset. Da har du ikke fiber hele veien, og det skal ikke mye til før en trådløs løsning kneler når datatrafikken øker så mye som vi har sett den siste tiden. Det er også greit å vite at allerede i 2023 avvikles dagens kobbernett når Telenor legger ned og slutter å vedlikeholde dette.

Fleksible løsninger og Norges mest fornøyde kunder

Fibernettet vi bygger er fremtidens digitale infrastruktur. TV- og underholdningsplattformen leverer vi sammen med Altibox. Sammen er vi kåret til Norges beste ti år på rad, og har Norges mest fornøyde TV- og internettkunder. Det viser at det vi leverer også fungerer som vi lover. Og du, selv om du bor i sameier eller borettslag, kan du med oss selv velge akkurat det innholdet du vil ha.

Vi har bygget fibernett i Bergen siden 2007

Vi strekker oss langt for å få fiberen helt frem til deg. I de tilfellene vi må grave oss frem, tar det litt lenger tid, og derfor er det viktig å komme i gang med prosessen. Nå fortsetter vi å bygge tipp, topp moderne fiber til gode nabolag i hele Bergensregionen. Hør med oss om fiberutbygging i ditt nabolag.